Geberit og miljøet

Bæredygtighed i anden potens

Geberit skaber bæredygtig livskvalitet via en innovativ vandhåndtering, omfattende knowhow og konsekvent fokus på bæredygtighed – på tværs af alle produkter, områder og processer. Det mener vi med ”Bæredygtighed i anden potens”. Vand bliver en stadig mere knap ressource i verden. Med tanke på de kommende generationer er det derfor vigtigt med en omhyggelig og effektiv håndtering af nøgleressourcen vand.

Geberit har altid påtaget sig ansvaret for at skabe en bæredygtig livskvalitet. Dette løfte realiseres eksempelvis med en miljøstrategi med omtanke, langtidsholdbare produkter, der sparer vand gennem hele deres livscyklus, og via vores sociale engagement.

Dette konsekvente bæredygtighedsfokus betaler sig – for miljøet og samfundet, for kunder og partnere og for medarbejdere og aktionærer.

Geberit AquaClean douchetoilet: Et bæredygtigt kvalitetsprodukt

Livscyklus for Geberit AquaClean douchetoilet

Douchetoiletter fra Geberit scorer højt, hvad angår vurderingen af livscyklus og kan sammenlignes med almindelige toiletter og forbruget af toiletpapir. Det ekstra vandforbrug for et douchetoilet spiller en sekundær rolle i forhold til papirforbruget.

Derimod er fremstillingen af toiletpapiret og elforbruget til opvarmning af vandet af central betydning. Med individuelle indstillinger på Geberit AquaClean produkterne kan der opnås ekstra energibesparelser, ligesom miljøpåvirkningen kan reduceres yderligere. I standby (energisparefunktion) ligger slutforbruget for alle AquaClean modeller på maks. 0,5 watt. Alle AquaClean modeller er udstyret med energisparefunktion og overholder de europæiske krav til miljøvenligt design (ErP-direktiv).

Godt at vide