OVERBLIK OVER GEBERIT AQUACLEAN DOUCHETOILETTER Mera. Sela. Tuma.

geberit aquaclean douchetoiletter

Lige så forskellige som deres navne – Mera, Sela og Tuma – lige så forskellige er douchetoiletterne fra Geberit. Lige fra den prisvenlige basismodel over designikonet til den eksklusive model – der er noget til ethvert behov.

AquaClean Mera – enestående genial

Geberit AquaClean Mera

Geberit AquaClean Mera Comfort med det svævende design er det mest solgte douchetoilet i Europa, og det sætter på enhver måde nye standarder. Teknikken, komforten og designet er i top og imponerer selv de mest krævende kunder.

Geberit AquaClean Mera fås også i en Classic variant.

AquaClean Sela – smart elegance

Geberit AquaClean Sela

Geberit AquaClean Sela er imponerende elegant og smukt og lever op til de højeste kvalitetskrav. Den præcise flade- og linjeføring og de flydende overgange kendetegner Sela.

Dette douchetoilet i et puristisk-elegant design imponerer med fremragende materialer og passer perfekt til den stilfulde æstetiker.

AquaClean Tuma – tankevækkende talent

Geberit AquaClean Tuma

Geberit AquaClean Tuma er en kompakt allrounder. Comfort varianten egner sig optimalt til alle, der lægger vægt på et balanceret forhold mellem pris og ydelse.

Dette douchetoilet tilbydes både som douchetoilet og douchesæde. Ikke mindst i lejeboliger eller når badeværelset ikke renoveres komplet, er det let at eftermontere douchesædet.

Geberit AquaClean Tuma fås også i en Classic variant.