GEBERIT AQUACLEANTEST DOUCHETOILETTER

Geberit AquaClean douchetoilet

Geberit ønskede at vide mere om betydningen af den naturlige toilethygiejne med vand. Derfor gennemførte vi i 2018 en undersøgelse i 15 europæiske lande, blandt andet i Schweiz, Tyskland, Italien, Polen, Sverige og Rusland. Cirka 14.000 personer i alderen +30 blev spurgt, om de mener, at et toilet med integreret douchefunktion bidrager til den personlige hygiejne.

Vi har allerede vakt din nysgerrighed i e-mailen: Hvor mange procent af de adspurgte mener, at et douchetoilet forbedrer den personlige hygiejne? Det er mere end 66 procent! Mere end 40 procent anså desuden et douchetoilet for at være en miljøvenlig løsning. Tallene dokumenterer således, at der også blandt os er stadig flere mennesker, der begejstres for den rengøring med vand, der længe har været en selvfølge i den fjernøstlige hygiejnekultur. Takket være douchetoiletterne rykker den friske og rene følelse nu også ind på vores badeværelser.

Det siger begejstrede douchetoilet-brugere

Du tror måske ikke på, hvor fantastisk rengøring med vand efter store (og små) toiletbesøg er? Så lad dig overbevise af begejstrede brugere.

”Følelsen af absolut friskhed vil jeg aldrig mere give afkald på.”

”Allerede efter en uges ferie uden mit douchetoilet glæder jeg mig til at komme hjem igen og til den friske følelse med AquaClean.”

”Takket være AquaClean føler jeg mig frisk og ren efter hvert toiletbesøg.”

Oplev den friske følelse på dine rejser

Geberit AquaClean douchetoilet på badeværelset

Bedre at prøve end at studere. Når du besøger et hotel, der er udstyret med Geberit AquaClean douchetoiletter, kan du selv opleve, hvor sandt dette er. Under din næste byferie eller wellness-weekend kan du tage dig den tid, du ønsker, til selv at nyde rengøring med vand.

Med vores hotel-locator finder du nemt anerkendte hoteller i spændende byer og på skønne rekreationssteder. Der kan du teste og opleve den unikke følelse af friskhed og renhed. Tag på en velgørende og forfriskende rejse i udlandet eller i nærheden af dig.

Test-events for enhver

Kom forbi, og test Geberit AquaClean douchetoilettet. Har man en gang oplevet følelsen af absolut friskhed, vil man aldrig give afkald på rengøring med vand igen.

Du finder os ved følgende messer og events. Vi glæder os til dit besøg.