Fem grunde, der taler for et douchetoilet

Intet er så effektivt og blidt som rengøring med vand. Det er indlysende, synes du ikke også? Netop derfor føler man sig så ren og forfrisket efter hvert besøg på et douchetoilet. Men der er flere grunde, der taler for et douchetoilet.

Design

Designer Christoph Behling

I dag taler alle om design – men hvad adskiller egentlig almindeligt design fra et virkelig perfekt design? For Christoph Behling, stjerne-produktdesigner fra London og designer af vores AquaClean douchetoiletter Mera, Sela og Tuma, skal et designprodukt være perfekt. Læs eller hør Christoph Behlings beskrivelse af, hvad der gør vores douchetoiletter til noget særligt: fremragende design og den højeste kvalitet.

Her kan du læse interviewet med Christoph Behling

Teknologi

Produktion af Geberit AquaClean douchetoilet

Kompromisløs kvalitet har en særlig værdi hos Geberit, for at du som kunde kan være helt igennem tilfreds. I de sidste 40 år har vi derfor lagt en masse knowhow og udviklingsarbejde i vores douchetoilet-teknologi og løbende perfektioneret vores produkter – alt sammen af hensyn til din komfort og velvære.

Læs mere om vores mere end 40 år lange erfaring med douchetoiletter

Rengøring

Rengøring af Geberit AquaClean douchetoilet

Danner din kaffemaskine kalkaflejringer efter noget tid, fordi du har meget hårdt vand hjemme hos dig? Og tænker du nu, at dette også kunne ramme dit douchetoilets funktion? Ingen grund til bekymring! Du kender allerede afkalkningsfunktionen på din kaffemaskine. Afkalkningen af AquaClean douchetoiletter fungerer lige så enkelt. Afkalkningsprogrammet, som vi selv har udviklet, fjerner aflejringer fra alle vandførende dele. Det vises på fjernbetjeningen, hvornår der skal foretages en afkalkning.

Rengøring på den lette måde – læs mere

Kundeservice

Kundeservice

Alt teknisk udstyr kan svigte. Du ønsker ikke at stå alene med dine problemer og spørgsmål og forventer en pålidelig allround-service? Det forstår vi godt. Derfor tilbyder Geberit en pålidelig kundeservice, der sikrer, at dine enheder fungerer. Desuden garanterer vi dig, at alle reservedele er på lager i op til ti år. Ved alle spørgsmål til dit AquaClean douchetoilet står Geberits kundeservice klar til at hjælpe via telefon eller e-mail.

Mere information om kundeservice

Garanti

Garanti Geberit AquaClean douchetoilet

Du vil gerne være på din sikre side, når du har købt dit douchetoilet? Også her har vi den rette løsning – vi tilbyder alle kunder en gratis garantiforlængelse på et år. Det er meget enkelt: Registrer dit nye Geberit AquaClean douchetoilet online, eller send dit garantibevis inden for 90 dage efter installationsdatoen.

Til gratis garantiforlængelse