ET DOUCHETOILETTIL ALLE BADEVÆRELSER

Geberit AquaClean Sela douchetoilet

Der er nærmest ingen badeværelsessituation, som et Geberit AquaClean douchetoilet ikke kan installeres i. Du skal kun bruge en strøm- og vandtilslutning.

Har du planer om nybyggeri eller en omfattende renovering?

Ved nybyggeri eller omfattende moderniseringer tilbyder Geberit WC-installationselementerne med indbygningscisterne en sikker løsning. Tilslutningerne til vand og strøm er allerede planlagt på forhånd, så monteringen er helt enkel.

Har du planer om en soft-renovering, eller ønsker du at optimere badeværelset i din lejebolig?

Takket være Geberit Monolith cisternemodulet kan alle toiletter med en synlig cisterne omdannes til et Geberit AquaClean douchetoilet. Monolith cisternemodulet er konstrueret sådan, at det hurtigt og ukompliceret kan monteres og tilsluttes de eksisterende vandledninger og afløbsledninger.

Hvis dit badeværelse er udstyret med en almindelig, væghængt toiletskål, anbefaler vi at installere en designafdækning. Grimme tilslutningsledninger på fliserne hører dermed fortiden til, eftersom vandtilslutningen tildækkes af designafdækningen uden indgreb i grundkonstruktion.
Alternativt er det også muligt at opgradere en eksisterende WC-skål med et Geberit AquaClean Tuma toiletsæde. Ikke mindst i lejeboliger kan douchesædet nemt og ukompliceret installeres på diverse eksisterende WC-skåle, uden at det kræver store ombygninger.