Geberit AquaClean til dit hjem

3 tips til planlægningen af dit nye badeværelse

1. Brug autoriserede håndværkere og følg vådrumsnormen
Et nyt badeværelse koster mange penge og skal holde i flere årtier. Derfor bliver det blot en lille investering af bruge en kyndig håndværker og følge reglerne for vådrum.

Ved at bruge en certificeret håndværker til at udføre installationerne på badeværelset, er du sikker på at vådrumsnormen og egenkontrollen bliver overholdt, og at det bliver rigtigt udført.

Find en certificeret håndværker på vores forhandlerside. Du kan altid få flere uforpligtende tilbud, før du beslutter dig og underskriver kontrakten.

2. Forbered strøm fra start
Vil du være på den sikre side og undgå store og dyre ændringer på badeværelset senere hen? Så er det en god ide allerede fra start at forberede el tilslutninger i nærheden af toilettet. Således kan du nemt udvide med eksempelvis et douchetoilet eller en betjeningsplade med lugtudsugning, hvis du ønsker det, uden at skulle renovere badeværelset på ny. Det er ligeledes en fordel, når du engang skal sælge dit hus.

3. Skab spa-følelsen
Et væghængt douchetoilet med gemt cisterne gør det nemt at holde badeværelset rent, hvilket giver ekstra tid til wellness og afslapning. Derudover findes douchetoiletterne med en masse ekstra funktioner, der giver luksus og følelsen af wellness, såsom rengøring med douche, varmlufttørre og lugtudsugning. Kombineret med varme håndklæder og et hyggeligt badeværelsesmiljø kan du skabe din egen wellness-zone.

”DET ER VÆRD AT OVERVEJE TIL MIT HJEM. DET FUNKER OG ER BEHAGELIGT” - PER BAK, DOUCHETOILETTESTER

Nyt hjem. Nye vaner.

Et velindrettet hjem skaber rammen om det liv, du ønsker at leve. Og når drømmen om en ny bolig bliver virkelighed, åbner det ofte nye muligheder og giver plads til nye vaner.

Flytning eller renovering er en oplagt chance for at skifte til et douchetoilet. Det moderne toilet gør hverdagen lettere og forbedrer hygiejnen, fordi det rengør dig blidt og effektivt med kropsvarmt vand efter toiletbesøg. Geberit AquaClean findes i forskellige modeller efter dit behov og budget. Afhængig af model får du:

  • Lugtudsugning
  • Varmlufttørrer
  • Sædevarme
  • Lady douche
  • Og meget mere....

Prøv før du køber

Hvis du går i overvejelser om at købe et douchetoilet til dit nye badeværelse, er det måske en god idé at tage ud og prøve det først. Præcis som når du køber en ny seng eller en ny bil.

Over hele landet kan du prøve et Geberit AquaClean douchetoilet - diskret og selvfølgelig helt uforpligtende.

Download gratis brochure

Find alle Geberit AquaClean modeller i brochuren og find det douchetoilet, der passer til lige dine behov.

Geberit AquaClean brochure   (, 4.8 MB )
Geberit AquaClean prisliste  (, 75 KB )