Det intelligente
toilet

Styr dit toilet med en appGeberit AquaClean intelligent toilet

Dit næste toilet er gennemført genialt

I det intelligente hjem er Geberit AquaClean et naturligt valg. Ud over det stilrene og prisvindende design har toilettet en lang række innovative funktioner, som løfter personlig hygiejne til et helt nyt niveau. Først og fremmest sørger den behagelige WhirlSpray-doucheteknologi for en blid og effektiv rengøring med kropsvarmt vand efterfulgt af tørring med varm luft. Geberit AquaClean Mera byder desuden på mange komfortfunktioner: Orienteringslys så man undgår at tænde lys på badeværelset om natten, automatisk toiletlåg, sædevarme og lugtudsugning, der alt sammen sørger for komfort i særklasse.

En app til dit toilet

Den digitale toiletoplevelse er blevet virkelighed!

Med Geberit AquaClean appen kan du indstille vandstrålen, sædetemperaturen og varmluftstørringen efter dine præferencer – og benytte dine personlige indstillinger derhjemme og hos andre med AquaClean.

Sæt strøm til toilettet

Der stilles store krav til det moderne hjem, som skal være både højteknologisk og brugervenligt. Med sine innovative funktioner som behagelig sædetemperatur, automatisk låg og orienteringslys vinder Geberit AquaClean Mera på alle parametre.

Kom med på en 360 graders tur med aquaClean Mera

Funktionsoversigt

KLIK PÅ IKONERNE OG FÅ MERE INFORMATION.