AquaClean ambassadører

Gennem tiden har vi haft mange samarbejder og ambassadøraftaler med andre, der er lige så begejstrede for vores Geberit AquaClean douchetoiletter, som vi er - eller som ønsker at prøve kræfter med en helt ny forfriskende følelse.

Læs om vores nuværende ambassadører nedenfor og bliv klogere på, hvad AquaClean douchetoiletterne kan gøre for dig.

Uffe Buchard - Let og elegant

Uffe buchard

“Så er renoveringen af velværeværelset (aka badeværelset) på Halmtorvet endelig komplet [...]. Hovedattraktionen er dog utvivlsomt mit nye Geberit douchetoilet med det fine navn AquaClean Mera Comfort, der altså har hygiejne-talenter helt ud over det sædvandlige, men samtidig præsenterer sig let og elegant“.

Som kreativ direktør, chefredaktør, modeskribent og ejer af den lille perle The Darling ligger kunst, design og ægte velvære i sjælen på Uffe Buchard - og et AquaClean Mera douchetoilet forener det hele. Unikt design og veludført funktion med et utal af komfortfunktioner, herunder en douchestråle, der rengør blidt med vand, varmlufttørreren, sædevarme, lugtudsugning og et automatisk toiletlåg.

Uffe Buchard har fuldendt den personlige stil på badeværelset med en Geberit betjeningsplade i eget design beklædt med blødt læder.

Som noget nyt er planlægningen af The Darling residence 2 i fuld gang i 2023 og her bliver der også gjort plads til et AquaClean: “Det aller bedste er, at vi får plads til det samme Geberit AquaClean, som jeg nyder derhjemme - douchetoiletternes Rolls Royce - med både varme i sædet, lugtudsugning og føntørrer... Dermed en kæmpe ekstra forkælelse til vores gæster“

Se Uffe Buchards badeværelse på Instagram

Mads Steffensen - Som en lille event hver gang

Mads Steffensen (Foto af Anine-Petra Lindvig)

Har du nogensinde oplevet et toilet, der byder dig velkommen med åbne arme? Geberit AquaClean douchetoilet er netop en sådan unik oplevelse. “Når du nærmer dig, åbner låget automatisk, som om det siger: “Velkommen, makker!“.

Da Mads Steffensen skulle renovere sit badeværelse, stod det helt klart, hvilket toilet han ville have installeret. “Jeg har flere i omgangskredsen, som har talt varmt om Geberit AquaClean douchetoilet, så da badeværelset skulle have en make-over, lå det lige for.“

Det er ikke kun Mads og hans familie, der sætter pris på deres nye Mera Comfort douchetoilet “Vi har ofte besøg af venner, der lige skal teste det af, og de kommer altid ud med et smil på læben. Det gør vi ikke længere, vi er rutinerede.“

“Altså, der er spul og blæsevejr for fuldt drøn, og hvordan er det så? Det er forrygende. Det er nærmest en lille event hver gang,“ udtaler Mads Steffensen.

Med Geberit AquaClean douchetoilet bliver dit daglige toiletbesøg forvandlet til en festlig begivenhed. Automatisk lågåbning og smarte funktioner gør det til mere end blot et toilet. Det er en badeværelsesoplevelse, der spreder smil og glæde.

Se mere fra Mads Steffensen på Instagram her

Frederikke Stolbjerg - Følelsen af wellness og luksus

Frederikke Stolbjerg

“Drømmen om at skabe en luksuriøs forældreafdeling i vores hjem blev startskuddet til en omfattende renovering af vores tidligere atelier, der tidligere havde fungeret som et værksted og kontor. Vores vision var klar: det skulle omdannes til et rum, der kunne huse et soveværelse, en ekstra stue og et fortryllende wellness-badeværelse.“

I processen med renoveringen stødte Frederikke på en dedikeret fortaler for douchetoiletter, og hans ord fæstnede sig i hendes bevidsthed: “Hvis du sætter hånden i en hundelort, tørrer du den jo heller ikke bare af med et stykke papir og tænker, det er godt nok, vel?“ Denne sammenligning fik hende til at reflektere over, hvad der egentlig udgør ægte renlighed og komfort.

“Vores Geberit AquaClean Mera Classic douchetoilet har været en stor succes. Det er enkelt at betjene og lever fuldt ud op til vores forventninger. Selv med et væld af funktioner integreret i toilettet formår designet stadig at være både let og elegant.“

Douchetoilettet er også godkendt af deres venner og familie “Under en sommerfest blev det nye badeværelse hurtigt et populært stoppested, fordi de fleste kvinder lige måtte ud og opleve den rene følelse. Vi forstår godt hvorfor. Følelsen af wellness og luksus er i den grad blevet opfyldt på vores nye bagværelse og vi nyder at være derude hver dag.“

Se Frederikke Stolbjergs badeværelse på Instagram

Arkitektvillaen - Nu er der ingen vej tilbage

Geberit AquaClean Mera hos Arkitektvillaen

For Mahyar, der står bag Instagramprofilen Arkitektvillaen, står det helt klart: “Efter at have prøvet Geberit Mera, er der ingen vej tilbage til et almindeligt toilet.“

“Jeg elsker smarte ting, men nogle gange kan produkter med integreret teknologi være unødvendigt avancerede. Dette gælder dog ikke for Geberit AquaClean Mera, som formår at pakke teknologien ind, uden at det bliver påtrængende“.

Således sætter han også pris på alt fra det automatiske toiletsæde til den nemme styring via fjernbetjening eller telefon. Og selvfølgelig designet. Med en arkitekttegnet villa, hvor der er fokus på alle detaljer, er det ikke hvad som helst, som får lov til at flytte ind. Det gjorde AquaClean Mera heldigvis:

“Man skulle tro, at et toilet med så mange fantastiske funktioner ville gå på kompromis med kvalitet, udseende og brugervenlighed. Men Geberit har formået at skabe et tidløst toilet, der er nemt at betjene - og ikke mindst nemt at vedligeholde“.

Konklusionen hos Arkitektvillaen er klar: “Det giver en bedre hygiejne og en følelse af friskhed“.

Se mere fra Arkitektvillaen på Instagram her

Annette Heick - En ren fornøjelse

"DET GIVER TOTAL GOD MENING FOR MIG"

“Det giver totalt god mening for mig. Jeg har altid haft bidét eller minibrus. Geberit kommer med hele pakken. Det er sgu da ren røv at trutte i eller bare ren fornøjelse“.

Hun er TV-vært, journalist, sangerinde, tegnefilmsdubber - og nu også ejer af et Geberit AquaClean douchetoilet. Samarbejdet med Annette Heick som ambassadør for vores AquaClean douchetoiletter giver mening. Hun sætter om nogen pris på rengøring og renlighed og er ikke bange for at sige sin helt ærlige mening.

Annette Heick har et AquaClean Mera douchetoilet installeret i sit sommerhus på Bornholm.

Se mere på Annette Heicks Instagram

KIRA STAUGAARD - LØFTER VORES VELVÆRE-FØLELSE

Kira Staugaard indretningsarkitekt

“Geberit Mera er en ”toilet skønhed” som løfter vores velvære-følelse.“

For indretningsarkitekt Kira Staugaard er AquaClean douchetoilettet ikke bare en gadget på badeværelset, men et step op i badeværelsesindretningen.

“Teknologi er blevet en naturlig del, når vi skal indrette vores hjem moderne og tidssvarende. Det gælder i høj grad også på badeværelset. Geberit Mera lever op til at matche vores høje krav om både kvalitet, teknologi og design - og det, helt uden at få badeværelset til et ligne et rumskib.

Douchetoilettet forstyrrer ikke i indretning, men derimod opløfter den. Toilettet er et tidløs og minimalistisk design, trods det indeholder en lang række douchefunktioner, orienteringslys og meget mere, som giver os en rigtig følelse af velvære.

Når jeg anbefaler douchtoilettet gør jeg det ligeledes ud fra en betragtning om, at det skal være en løsning, som skal være økonomisk bæredygtig. Gedigne kvalitetsprodukter er nemlig typisk en bedre investering på den lange bane.

Derfor vil jeg trygt anbefale douchetoilettet til alle som ønsker et smukt designet badeværelse og vil have teknologi af høj kvalitet uden at gå på kompromis med æstetikken.“

Få mere inspiration på Kiras Instagram

Ønsker du mere inspiration?

Sue sidder på AquaClean Sela douchetoilet

Hvis først du har oplevet den friske og rene følelse, som du får med et Geberit AquaClean douchetoilet, ønsker du aldrig at give afkald på den følelse igen. Er du nysgerrig efter at prøve?

Test og køb
Flere informationer om de enkelte modeller
Download brochure  (5.4 MB)
Kontakt os