AquaClean ambassadører

Gennem tiden har vi haft mange samarbejder og ambassadøraftaler med andre, der er lige så begejstrede for vores Geberit AquaClean douchetoiletter, som vi er - eller som ønsker at prøve kræfter med en helt ny forfriskende følelse.

Læs om vores nuværende ambassadører nedenfor og bliv klogere på, hvad AquaClean douchetoiletterne kan gøre for dig.

Annette Heick - En ren fornøjelse

"Det giver total god mening for mig"

“Det giver totalt god mening for mig. Jeg har altid haft bidét eller minibrus. Geberit kommer med hele pakken. Det er sgu da ren røv at trutte i eller bare ren fornøjelse“.

Hun er TV-vært, journalist, sangerinde, tegnefilmsdubber - og nu også ejer af et Geberit AquaClean douchetoilet. Samarbejdet med Annette Heick som ambassadør for vores AquaClean douchetoiletter giver mening. Hun sætter om nogen pris på rengøring og renlighed og er ikke bange for at sige sin helt ærlige mening.

Annette Heick har et AquaClean Mera douchetoilet installeret i sit sommerhus på Bornholm.

Se mere på Annette Heicks Instagram

Uffe Buchard - Let og elegant

Uffe buchard

“Så er renoveringen af velværeværelset (aka badeværelset) på Halmtorvet endelig komplet [...]. Hovedattraktionen er dog utvivlsomt mit nye Geberit douchetoilet med det fine navn AquaClean Mera Comfort, der altså har hygiejne-talenter helt ud over det sædvandlige, men samtidig præsenterer sig let og elegant“.

Som kreativ direktør, chefredaktør, modeskribent og ejer af den lille perle The Darling ligger kunst, design og ægte velvære i sjælen på Uffe Buchard - og et AquaClean Mera douchetoilet forener det hele. Unikt design og veludført funktion med et utal af komfortfunktioner, herunder en douchestråle, der rengør blidt med vand, varmlufttørreren, sædevarme, lugtudsugning og et automatisk toiletlåg.

Uffe Buchard har fuldendt den personlige stil på badeværelset med en Geberit betjeningsplade i eget design beklædt med blødt læder.

Som noget nyt er planlægningen af The Darling residence 2 i fuld gang i 2023 og her bliver der også gjort plads til et AquaClean: “Det aller bedste er, at vi får plads til det samme Geerit AquaClean, som jeg nyder derhjemme - douchetoiletternes Rolls Royce - med både varme i sædet, lugtudsugning og føntørrer... Dermed en kæmpe ekstra forkælelse til vores gæster“

Se Uffe Buchards badeværelse på Instagram

KIRA STAUGAARD - LØFTER VORES VELVÆRE-FØLELSE

Kira Staugaard indretningsarkitekt

“Geberit Mera er en ”toilet skønhed” som løfter vores velvære-følelse.“

For indretningsarkitekt Kira Staugaard er AquaClean douchetoilettet ikke bare en gadget på badeværelset, men et step op i badeværelsesindretningen.

“Teknologi er blevet en naturlig del, når vi skal indrette vores hjem moderne og tidssvarende. Det gælder i høj grad også på badeværelset. Geberit Mera lever op til at matche vores høje krav om både kvalitet, teknologi og design - og det, helt uden at få badeværelset til et ligne et rumskib.

Douchetoilettet forstyrrer ikke i indretning, men derimod opløfter den. Toilettet er et tidløs og minimalistisk design, trods det indeholder en lang række douchefunktioner, orienteringslys og meget mere, som giver os en rigtig følelse af velvære.

Når jeg anbefaler douchtoilettet gør jeg det ligeledes ud fra en betragtning om, at det skal være en løsning, som skal være økonomisk bæredygtig. Gedigne kvalitetsprodukter er nemlig typisk en bedre investering på den lange bane.

Derfor vil jeg trygt anbefale douchetoilettet til alle som ønsker et smukt designet badeværelse og vil have teknologi af høj kvalitet uden at gå på kompromis med æstetikken.“

Få mere inspiration på Kiras Instagram

Ønsker du mere inspiration?

Sue sidder på AquaClean Sela douchetoilet

Hvis først du har oplevet den friske og rene følelse, som du får med et Geberit AquaClean douchetoilet, ønsker du aldrig at give afkald på den følelse igen. Er du nysgerrig efter at prøve?

Test og køb
Flere informationer om de enkelte modeller
Download brochure  (5.4 MB)
Kontakt os