Grunde til rengøring med vand

Kun med vand bliver det helt rent

Ville du rengøre din snavsede bil blot med tørt papir? Næppe.

Den anerkendte fotograf Jonathan Heyer viser, hvordan hverdagssituationer ville se ud, hvis vi ikke kunne bruge vand til rengøring: ikke så rart.

En frisk følelse som lige efter et bad

Hillary sidder på douchetoilettet Geberit AquaClean Mera

Vand er uomgængeligt for hygiejnen og vores velvære. Så meget desto mærkeligere er det, at vi ved toiletbesøget nøjes med toiletpapir. I Fjernøstens hygiejnekultur har det længe været en selvfølge, at man også rengør sig med vand efter et toiletbesøg. Også i vores del af verden bliver flere og flere begejstrede for den blide og naturlige WC-hygiejne med vand i stedet for papir. Vand rengør, forfrisker og giver os således nyt velvære. Hvis man efter toiletbesøget rengør sig med vand, føler man sig frisk som efter et bad.

Mere selvtillid

Lucy sidder på douchetoilettet Geberit AquaClean Mera

En stræben efter mere velvære og en sund selvtillid hører til en moderne livsstil i dag. For et øget velvære spiller forskellige faktorer, som sund ernæring, kropslig fitness og personlig hygiejne, en afgørende rolle. Det tredje punkt kan man påvirke positivt med et douchetoilet. Geberit AquaClean giver os en frisk og ren følelse hele dagen. Hvis man føler sig godt tilpas med sin hud, er det også noget, man udstråler i hverdagen, så man virker mere selvsikker – prøv selv!

Personlig hygiejne

John sidder på douchetoilettet Geberit AquaClean Mera

Douchetoiletterne fra Geberit AquaClean rengør dig blidt med vand og er langt mere hygiejniske end papir. Hvis din personlige hygiejne er vigtig for dig, og du sætter pris på at føle dig virkelig ren efter hvert toiletbesøg, skulle du prøve den blide og naturlige rengøring med AquaClean douchetoiletterne. De er specifikt udviklet til, at du kan føle dig helt igennem hygiejnisk og ren.

Vil du vide mere om rengøring med vand?

Geberit aquaclean brochure

Download Geberit AquaClean brochuren.

Læs mere om regøring med vand, se alle AquaClean modellerne og bliv klogere på de mange smarte funktioner, der sørger for, at du kan føle dig ren efter ethvert toiletbesøg.

Bliv kontaktet af en forhandler


Få vejledning til, hvilket AquaClean douchetoilet, der er den bedste løsning til dit badeværelse af din lokale AquaClean forhandler. Du kan også få et uforpligtende tilbud.